TELEFON: 040 672 280 E-POŠTA: info@solarpro.si

Sončne elektrarneS svojo sončno elektrarno si lahko znižate celotni strošek električne energije na okoli 15 Eur mesečno. Investicija v elektrarno se povrne cca 8ih letih, ter vam v svoji 30-letni življenjski dobi prinese ogromne prihranke.


solarpro, sončne elektrarne, sončna elektrarna na ključ

Končni potrošniki energije smo bili do sedaj povečini nemočni glede svojega negativnega vpliva na okolje. Klimatske spremembe so nesporno dejstvo, ki bo pestilo sedanje in prihodnje generacije. Z svojo sončno elektrarno lahko naredite svoj dom brezogljičen.
V nekaterih najrazvitejših državah (Nemčija, Avstralija...) so se cene elektrike podvojile v manj kot desetih letih. Trenutna zakonodaja v Sloveniji omogoča, da se s svojo elektrarno trajno zaščitite pred naraščajočimi cenami.NAŠE PREDNOSTI


energetsko svetovanje, svetovanje sončne elektrarne

Energetsko svetovanje

Kakovostno svetovanje, ki ga nudimo, je prvi korak za postavitev sončne elektrarne na vašem domu ali v podjetju. Vključuje brezplačen pregled objekta, izbiro najboljših možnosti in komponent za vgradnjo ter svetovanje glede trenutno veljavne zakonodaje in financiranja.

projektiranje sončnih elektraren, projektiranje

Projektiranje

Projektiranje vključuje simulacijo sončnega obsevanja. Pridobljeni podatki so osnova za prilagoditev proizvodnje zmogljivosti glede na vaše želje in potrebe. Pomagamo vam tudi pri pridobitvi vseh potrebnih papirjev (EKO sklad, dovoljenja).

montaža sončnih elektraren, montaža sončna elektrarna, sončna elektrarna montaža

Montaža

Montaža v povprečju traja od 1 do 3 dni, odvisno od zahtevnosti objekta. Pri našem delu nas vodijo avstralski standardi montaže in domača zakonodaja. Naši strokovnjaki za montažo so izkušnje nabirali v Avstraliji, saj je področje fotovoltaike tam najbolj razvito.

vzdrževanje sončnih elektraren, servis sončnih elektraren, vzdrževanje panel

Vzdrževanje

Poskrbeli bomo tudi za vzdrževanje vaše sončne elektrarne. Glede na vaše želje vam lahko le svetujemo o tem, kdaj in kako lahko sami opravite lažje tehnične posege, lahko pa celotno vzdrževanje prepustite nam. Poskrbeli bomo za nemoteno delovanje sončne elektrarne.

Kontakt SolarPRO