TELEFON: 040 672 280 E-POŠTA: info@solarpro.si

Predstavitev SolarPROPred ustanovitvijo lastnega podjetja je pred leti del naše ekipe že nabiral znanje in bogate izkušnje s področja fotovoltaike oziroma gradnje sončnih elektrarn v Avstraliji, kjer imajo največjo koncentracijo sončnih elektrarn na svetu, saj ima svojo sončno elektrarno v povprečju že vsako četrto gospodinjstvo. Določeno elektro-inštalatersko znanje pa smo pridobivali v Nemčiji in Švici. To znanje se je preneslo na ostale zaposlene, tako da smo zelo dobro tehnično podkovani z bogatimi mednarodnimi izkušnjami, ki nam omogočajo prednost pred konkurenco in stalne izboljšave na vseh področjih.


Kar zadeva Slovenije smo proti Avstraliji na samem začetku, kar zadeva obnovljivih virov energije s pomočjo sončne energije. Posledično so pri nas standardi in tehnični predpisi mnogo bolj ohlapni brez nadzornih organov, ki bi nadzorovali, kvaliteto montaže.

Naše podjetje v Sloveniji pa je eno redkih ali celo edino, ki dela po Avstralskih standardih in pravilih. Kot vemo imajo v »deželi kengurujev« največ izkušenj na področju sočnih elektrarn in so skozi leta marsikaj izkusili in na podlagi tega se je tam izoblikovala stroga zakonodaja, kar zadeva gradenj in predpisov pri gradnji sončnih elektrarn. Pridobljeno znanje in izkušnje pa sedaj naše podjetje integrira v energetsko svetovanje projektiranje, montažo in vzdrževanje, da je končni izdelek vrhunske kakovosti in posledično zadovoljna stranka.

Tudi, kar zadeva opreme, ki je vgrajena našim strankam je vrhunske kakovosti. Izbiramo samo globalno svetovno znane proizvajalce sončnih modulov, ki resnično lahko zagotovijo kvaliteto in garancijske roke tako, da vaša investicija v nobenem primeru ni ogrožena ali tvegana. Smo eden prvih certificiranih SolarEdge inštalaterjev v Sloveniji (SolarEdge je vodilni ponudnik optimizatorjev, razsmernikov in nadzornih sistemov v svetu). Vsaka naša elektrarna omogoča stalni nadzor proizvodnje preko mobilne aplikacije.Ena izmed glavnih prednosti je tudi, da celoten projekt opravimo samostojno brez podizvajalcev, kar pomeni v praksi če pride do morebitnih težav ni možnosti prelaganja odgovornosti na podizvajalce. To pomeni, da na eni številki izveste vse kaj in kako, ter v najkrajšem možnem času se najde rešitev. Pri podjetjih, ki prevzamejo projekt in ga prodajo, projektiranje predajo drugemu podizvajalcu, montažo pa naslednjemu pa zna v določenih primerih biti težava.

Kontakt SolarPRO